NO MORE ADMINISTRATION

Geen administratieve rompslomp of eindeloze telefoongesprekken meer voor u. Wij regelen alles van A tot Z. Ons uitgebreide netwerk zorgt voor oneindig veel mogelijkheden. Van personeelszaken tot operationele uitdagingen, er zijn geen geheimen meer voor ons. Wij bieden het totaalpakket. Wij nemen het contact met de organisator van u over. Zo is er steeds een duidelijke een-op-eencommunicatie. Door onze vakkennis halen wij er alles uit wat binnen de mogelijkheden ligt.

QUALITY AT
THE RIGHT PLACE

De strategie achter ons personeel? Kwalitatief inplannen. Onze veelzijdige equipe gaat van startenders tot een productieteam. Alle talenten worden benut. Wij zorgen dat de focus op de juiste plaats ligt. We vormen synergie. Alle taken worden tot in detail uitgevoerd.

A SCRIPT

Een planning, gebaseerd op uw verwachtingen. Onze ervaring zorgt voor inzicht. Wij baseren ons op kennis. Uw doel is ons doel. De opbouw? Doen wij. De afbraak? Doen wij ook. Wij verzorgen een vlot en vlekkeloos verloop van uw activatie of event. 

WAREHOUSE

Stockeer uw materiaal met een gerust hart. Verzekering? Sluiten we voor u af. Beveiliging- en bewakingssysteem is aanwezig. Uw spullen worden keurig opgeborgen en zijn altijd beschikbaar, in de startblokken voor elk volgende event. Wij bieden u een veilige stockageruimte. Uw producten en equipment zijn bij ons in goede handen. Liquid League zorgt voor een regelmatige update van uw inventaris. Zo staat u nooit voor verrassingen. En u bent te allen tijde op de hoogte van uw voorraad. Wij verzekeren perfect onderhoud van uw materialen.

BAR AND
EQUIPMENT

Van een volledige bar tot de opener. Uw materiaal strak gestockeerd en gesorteerd. Voldoende bewegingsruimte en de perfecte plaatsing. Onze warehouse biedt veel mogelijkheden. De staat van uw eigendommen komt bij ons op de eerste plaats.

MORE THAN LIQUID

Laat het glas spreken. Uw product is niet alleen liquide. Het totaalplaatje telt. Wij verzorgen de perfecte glazenkorven. Veilige stockering. En optimaal transport. Ruimtebesparend en stapelbaar. Al uw glazen op een minimale ruimte, voor het maximale resultaat.

Wij dragen zorg voor uw glaswerk. Meer dan stockeren alleen. Na elke opdracht een grondige reiniging, door professionele afwasmachines. Het osmose systeem zorgt voor een briljante afwerking. Het glas wordt bewaard in een stofvrije opslagplaats, steeds gereed voor de volgende opdracht.

THE PRODUCT

Stockeer uw product. Wij zorgen voor de juiste omstandigheden. Zo blijven de dranken in perfecte staat. Een gekoelde ruimte of droge donkere plaats nodig? Geen probleem. Wij bieden plaatsen in de juiste condities. Ook over die voorraad bent u op elk moment van de dag op de hoogte.

STOCK UPDATE

Altijd op de hoogte van uw inventaris. Een regelmatige update. In samenwerking met u zorgen we voor proactieve aanvulling van de voorraad. Geen talrijke telefoontjes meer. Wij communiceren uw stock via onze online tool.