THE LIQUID LEAGUE BOOST

Boost. Een klein woord, grote impact. Onze expertise brengt uw creatie naar een hoger niveau. Uw product is meer dan een product alleen. Het team van star- en bartenders zorgt voor een complete sensatie. Wij finetunen en reproduceren uw cocktail met oog op de passende kostprijs. Bovendien staan wij garant voor de volledig op maat gemaakte service, met de nodige souplesse en flair. Een vleugje charisma en het publiek zal van uw merk houden.

BEURZEN

Een totaalplaatje met uw product in de hoofdrol. Liquid League staat in voor de eerste kennismaking en de absolute beleving. Uw stempel drukken op de markt? Waarnemen, voelen, proeven en onthouden is het doel. Een formele ontmoeting, met het ‘top of mind’-gevoel als gevolg.

VIP-EVENTS

Impact op maat. Wij serveren uw verhaal in het perfecte glas. Uw product wordt aangeboden met klasse en in stijl. Onze jarenlange ervaring en creativiteit zorgen voor een onvergetelijke indruk.

NIGHTLIFE

Maak het feest compleet! Nightlife is de uitgelezen kans om de consument met het product in contact te brengen. We linken een feelgood sfeer aan uw merk.

FESTIVALS

Van kennismaking tot verkoop: het verhaal tot aan de laatste slok. Uw brand in de spotlight, wat ook na de activatie bijdraagt aan hogere verkoopcijfers. Snelle service op de meest efficiënte manier. Met op de eerste plaats constante kwaliteitsbeleving.

OPERATIONELE EXPERTISE

Wij kennen als geen ander het succes van een nieuwe creatie. Het volmaakte concept, neergezet met jarenlange ervaring. De eventmanager en barmanager werken hand in hand, als één team. De equipe wordt op een correcte manier aangestuurd. De focus ligt daarbij altijd op de ideale vorm van de service. Ons team presenteert uw merk op een efficiënte manier, vol flair en energie. Zij dragen de constante kwaliteit hoog in het vaandel.

What you see is what you get. De schwung van onze bartenders geeft uw product de bewondering die het verdient. Zij krijgen ondersteuning van een sterk team achter de schermen. Door de gestroomlijnde samenwerking, staat uw naam te allen tijde centraal.

Eventmanager

A TOTAL BAR CONCEPT

Merkactivaties die nog jaren in het geheugen blijven hangen. Onze eventmanagers -met rijke ervaring – vertalen uw wensen. De barmanagers zetten ze om in realiteit.

Onze eventmanagers nemen de taken uit uw handen. Zo kunt u zorgeloos genieten. Geen uitdaging is te groot. Een uitstekend aangestuurd en ervaren team met één doel: een onvergetelijke indruk achterlaten bij de klanten, met uw product.

Bartending met finesse. De smaak en kwaliteit staan centraal. Met het visuele aspect als finishing touch. De barmanagers geven een extra dimensie aan datgene waar u voor staat. Met hun creativiteit creëren zij voor u de perfecte cocktail of mixdrank. Ze zorgen voor een efficiënte werkwijze van het barpersoneel. Met garantie dat de creatie, keer op keer, tot in de perfectie de gasten bereikt.

FULL POWER IN THE FIELD

Het Liquid League-productieteam onder leiding van de managers zorgt voor een heldere structuur. Het oog wil ook wat. Geen afleiding van uw merk. Een efficiënte manier van werken met als gevolg een veilige en propere werkomgeving, zowel voor als achter de schermen. Daardoor gaat de aandacht van de bartender enkel naar de klant.

Op een sterke basis kunnen we bouwen. Een vlekkeloze service begint bij een ijzersterke set-up. Ons productieteam bestaat uit de handjes met verstand. Transporteren en installeren. Dankzij dit team is de bar altijd spik en span. Met de nodige materialen bij de hand ligt de focus enkel op uw product.

TRAINING IS KNOWLEDGE

Wij garanderen kwaliteit. Door gepersonaliseerde trainingen, schetsen wij een beeld van het verhaal. Niet alleen de uitvoering, maar ook de bartools worden toegelicht. Elke trainee krijgt eigen tools om te oefenen en hun werkwijze te finetunen. Zo garanderen we een volmaakte service van uw product.

Naast de bereiding en service staat het operationele aspect centraal. Wij zorgen voor de beste invulling op locatie. Onze startenders nemen alle skills onder de loep en sturen bij waar nodig. Het hoogste niveau behalen is ons doel.

We bieden de service om een ‘how to’-video te maken. Deze fungeert als manual. Een opname als ondersteuning van de training. Zo kan u de training steeds herbekijken.

STARTENDING
NEXT LEVEL BARTENDING

Bartenders van de bovenste plank. Startenders. Drank is de passie. Stijl is een handtekening. Onze startenders zorgen voor finesse en geven een extra dimensie door het showeffect. De haarfijne kennis over cocktails en mixdranken kregen ze door hun vele uren in het vakgebied. Dagelijks contact met de consument en de dranken zorgt voor de perfecte vertolking van uw verhaal. Uw product wordt altijd met de nodige precisie behandeld. Met grenzeloze creativiteit analyseren de startenders uw verkoopwaar. Echte passie. Ontmoet onze startenders in een van de zaken van de TasTE! Restaurant- en Bar group.

Naast de bereiding en service staat het operationele aspect centraal. Wij zorgen voor de beste invulling op locatie. Onze startenders nemen alle skills onder de loep en sturen bij waar nodig. Het hoogste niveau behalen is ons doel.

We bieden de service om een ‘how to’-video te maken. Deze fungeert als manual. Een opname als ondersteuning van de training. Zo kan u de training steeds herbekijken.