WE MAKE IT PERFECT

Uw product onder de loep. Onze meest ervaren mensen buigen zich over uw creatie. De originaliteit en vindingrijkheid brengen uw brand naar een hoger niveau. Bartending met precisie. Alle stappen krijgen de nodige aandacht. Staat de smaak centraal? Wij zetten het on point. Gaat u liever voor een snelle service? Wij bedenken een geschikte werkwijze, zonder kwaliteitsverlies. Wij werken mee aan uw doel.

FULL DESIGN

Wij geven uw creatie body. Een cocktail is meer dan een drankje alleen. Wij zoeken naar het perfecte glas. Optimaliseren het transport en de stockage. Wij combineren sexyness en efficiëntie op een vakkundige manier. Onze kenners ontfermen zich over de perfecte ontwikkeling en samenstelling van uw product. Van de liquids tot een te serveren cocktail of mixdrink. Bij ons omvat full design elk detail.

CONCEPT
TO REALITY

Hulp nodig bij de uitwerking, inrichting en infrastructuur van uw bar? Wij delen graag onze kennis. Een kwalitatieve service hangt samen met efficiënt werken. De inrichting van de bar is van belang. Functionaliteit als doel. Een vakkundig ingerichte bar is het begin van een ideale activatie.

SALES

Steeds mee met de verkoop. Van een globaal overzicht of tot in detail. U blijft op de hoogte van de stock. Wilt u meer informatie? Dat kan. Wij verzorgen een gedetailleerde update van de afname. Een ranking van de producten, met de koplopers op de eerste plaats. En de vooruitgang ten opzichte van voorgaande activaties. Zo heeft u permanent inzage in de ontwikkeling van uw merk.

THE EXTRA MILE

Synergie met onze partners. Een extra dimensie voor uw brand? We beschikken over een groot netwerk waar we u graag aan voorstellen.

DESIGN

Monkeys at Midnight is een full service grafisch bureau met een grote liefde voor hospitality. Een creatief bedrijf uit Antwerpen dat traditionele en digitale inhoud creëert voor horeca en retail. Al 25 jaar geloven ze in de kracht van de verrassing om zo sterke merken en campagnes te ontwikkelen. Dat door een innovatief en samenhangend verhaal neer te zetten.

INTERIOR

Het kleine, maar creatieve team van Not Before Ten. Gespecialiseerd in het ontwerpen van (grote) horecaprojecten, realiseert op hun eigenwijze Antwerpse manier projecten in binnen- en buitenland. Het creëren van sfeer en beleving, het klantgericht ontwerpen en de nodige portie humor zijn wederkerende elementen in hun creaties. Met de uitgebreide ervaring in hospitality, verliest het team van Not Before Ten ook de belangrijkste operationele details niet uit het oog. Start-to-finish creativiteit, goede communicatie en opvolging zorgen steevast voor geweldige eindresultaten.

THE STARTENDERS

Waar onze startenders vandaan komen? Zij vertoeven elke dag in deze business. Zij zijn te vinden achter de bar bij Black Smoke Antwerpen, Black Smoke Rotterdam, The Dirty Rabbit Cantina y Coctelería en Appelmans Brasserie / Absinthbar. Onze stars kennen de ins en outs van bartending als geen ander. Hierdoor kent de wereld van de dranken geen geheimen meer voor hen. Onze alliantie van startenders gaat verder dan de Belgische drankenmeesters; het netwerk bestaat uit zowel nationale als internationale bartenders. De Liquid League staat – letterlijk – in contact met de grenzeloze bar wereld.